Degivrare jgheaburi si burlane

 Sisteme degivrare gheata si zapada

Flomar Electric, oferta clientilor interesati sisteme electrice de protectie la inghet marca FLEXEL, care previn acumularea de zapada si formarea turturilor de gheata, in jgheaburi si burlane.
Exista zone de acoperis, dolii, jgheaburi si burlane, care necesita protectie impotriva depunerilor masive de zapada si gheata sau a formarii turturilor.
Fara protectie impotriva acestui fenomen, se pot disloca diferite tronsoane de jgheab sau burlan, sau se pot desprinde bucati mari de gheata, ce pot provoca pagube cum ar fi: avarierea autovehicolelor parcate in preajma cladirilor, sau mai rau, ranirea trecatorilor.
Folosind cabluri incalzitoare Flexel in aceste zone, se elimina orice neplacere cauzata de inghet.

Sistemul Flexel de topire a ghetii si zapezii, poate fi complet automatizat. In functie de conditiile meteo, sistemul va functiona doar atunci cand este nevoie, fara a fi necesara interventia umana. Acesta poate fi montat, pe orice model de jgheab sau burlan, prin intermediul unor accesorii specifice fiecarui model. Necesarul minim intr-un jgheab si burlan, este de doua treceri de cablu electric incalzitor, ceea ce inseamna 40W/ml/traseu.

Alimentare: Dintr-un circuit de 220V /380V alimentat separat, printr-o sig. aut. cu diferential 30mA. Cablele detin toate certificarile Europene necesare, pentru a asigura un grad de siguranta maxim.
Componentele sistemului: Banda de fixare sau clemele de fixare, cablu incalzitor, tablou de comanda, termostat de tablou cu senzor de temperatura si umiditate (fig. de mai jos).

Functionare: Termostatul inteligent cu microprocesor, detecteaza cu ajutorul senzorilor exteriori de temperatura, cand aceasta scade sub limita de inghet. Corelat cu senzorul de umiditate, acesta comanda incalzirea cablurilor, mentinandu-le in functiune pana la topirea zapezii. Dupa ce zapada s-a topit si apa s-a evaporat, chiar daca temperatura continua sa scada, sistemul se opreste si nu mai consuma energie.
Unde se utilizeaza?
Prevenire formare turturi si acumulare zapada pe acoperis, dolii, jgheaburi si burlane; protectie conducte aeriene transportatoare de fluide, antene, turnuri de transmisie.


Siguranta dumneavoastra, a familiei si cetatenilor sunt prioritare! Nu va lasati expusi pericolelor!

Contactati-ne chiar acum si impreuna vom alege sistemul potrivit situatiei dvs.

Avantajele sistemelor de degivrare jgheaburi si burlane

  • mentinerea jgheaburilor si a burlanelor fara gheata si zapada.
  • previnerea formarii turturilor.
  • drenarea corespunzatoare a apelor rezultate din topire.
  • previne deteriorarea sistemelor de colectare a apelor pluviale si a celor ce rezulta, din topirea ghetii si zapezii.
  • protejeaza trecatorii, autovehicolele si fatadele cladirilor, de dislocarea bucatilor de gheata.

Consideratii finale

Pe langa instalarea rapida si functionarea economica, sistemele de degivrare ofera fiabilitate, siguranta si functionare indelungata, nu necesita revizii tehnice si isi fac tacute datoria zeci de ani, in slujba beneficiarilor.
Prin costurile de achizitie ale acestor sisteme, puteti fi siguri ca faceti, o investitie buna, pentru siguranta si confortul dvs.

Garantie de 5 ani, pentru cabluri degivrare montate in aer liber.